27 juni 2019

MedicPlanner DIA Gold Winnaar 2019!

Categorie: Disrupter

Tijdens een wervelende tiende editie van de Dutch Interactive Awards zijn vanavond de beste Nederlandse interactieve cases bekroond. In een volle en bruisende Beurs van Berlage in Amsterdam kregen winnaars de Dutch Interactive Awards uitgereikt.
DIA Winnaar

Waarom voor ons gekozen

MedicPlanner disruptief in de zorgmarkt

Voor de categorie Disrupter moest de ingezonden oplossing vernieuwend zijn, een bestaande business door middel van een digitale toepassing compleet anders oplossen. MedicPlanner doet dit. Als innovatief personeelsplanning-platform gekoppeld aan een app, waarmee ziekenhuizen in staat zijn beschikbaar zorgpersoneel optimaal in te zetten. Het lost een probleem op die ons allemaal aangaat: de personeelstekorten in de zorg. 

Optimale personeelsplanning tegen lage kosten

MedicPlanner: winnende innovatie

Een fantastische avond was het eind juni in Amsterdam, toen wij tijdens de jaarlijkse uitreiking van de Dutch Interactive Awards het podium mochten beklimmen. GOUD! Een bekroning op gewaardeerd digitaal werk en een prachtige samenwerking. En bovenal: een aanmoediging voor vernieuwing in de zorg.

De DIAs worden georganiseerd door Emerce en DDA

Dutch Interactive Awards

De Dutch Interactive Awards (DIA) zijn dé prijzen voor het allerbeste interactieve online werk van Nederlandse bureaus. 

Alle cases worden beoordeeld door een onafhankelijke jury bestaande uit industrie experts. Zij beoordelen de DIA cases op concept, design en UX, resultaat en optimalisatie. Dit jaar werden er meer dan driehonderd cases van 113 bureaus beoordeeld.

DIA

MedicPlanner

Winnaar van de DIA Gold Award 2019

DISRUPTER

Winnaar goud: MedicPlanner: optimale personeelsplanning tegen lage kosten

De jury is in het bijzonder onder de indruk van deze tool die in staat is de gehele zorgketen te veranderen. De potentie is enorm – zowel voor zorgmedewerkers als iedereen die er ooit in zijn leven mee te maken krijgt. De jury is ook zéér blij met de volhardendheid van ondernemers zoals deze. Ze zijn in staat om het duopolie op deze markt te doorbreken en voor grote verandering te zorgen. 


Naar publicatie
DIA Disrupter
Winner DIA Gold 2019