Home ZorgProfessional

Zonder tussenpersoon aan de slag

De oplossing voor flexibele en ondernemende ZorgProfessionals

Via MedicPlanner kun je als ZZP’er of freelancer werken in de zorg. Download de app, maak een account aan en vul je profiel in: registreer je competenties, voorkeuren en beschikbaarheid. Je wordt direct gematcht met openstaande diensten die voldoen aan jouw criteria. Jij bepaalt zelf waar en wanneer je een dienst accepteert.

Transparant & Structuur

ZorgProfessionals

MedicPlanner zorgt voor de juiste match tussen de ZorgProfessionals en een beschikbare dienst, op basis van locatie, profiel en voorkeur. Maximaliseer jouw inkomsten, profiteer van jouw onafhankelijkheid en van onze online service gericht op een optimale planning en administratie.
  • Zorg voor een compleet profiel.
  • Ontvang relevante notificaties en swipe door het dienstenoverzicht.
  • Plan interessante diensten die voldoen aan jouw criteria.
  • Profiteer van de automatische facturering, administratie en het financiële overzicht in jouw dashboard.
Medicplanner mobile app
MedicPlanner diensten

Een vernieuwing in de zorg

Hoe werkt het


Profiel

Als jouw profiel zo compleet mogelijk is ingevuld, wordt de kans op een match met openstaande passende diensten zo groot mogelijk. Deze match vindt o.a. plaats op basis van jouw specialisme, dagelijkse expertise (software: ziekenhuis computerprogramma’s zoals EPD, en hardware: apparatuur zoals beademing, reanimatie), beschikbaarheid en specifieke voorkeuren.


Dienst

Interessante diensten vind je al swipend door het dienstoverzicht, of ontvang je via notificaties. Via filters in het dienstoverzicht kun je diensten zoeken die precies bij jou passen. Reageer via de app op een dienst waarin jij zou willen werken. Je ontvangt een notificatie met de dienstbevestiging, en de overeenkomst die jij aangaat met de afdeling van de ZorgInstelling. In de dienstdetail pagina vind je belangrijke aanvullende informatie over de dienst, zoals: contactpersoon van de dienst, routebeschrijving, plattegrond, software en hardware.


Facturatie

Na de dienst wordt er automatisch een factuur gegenereerd, op de juiste, door jou in het profiel geregistreerde juridische entiteit. Deze factuur wordt ook zichtbaar in het dashboard van de afdeling waar je hebt gewerkt.

Belangrijk!

MedicPlanner zorgt alléén voor direct contact tussen jou en de ZorgInstelling. Wij functioneren niet als intercedent, uitzendbureau of payrolling kantoor. Wij hebben géén invloed op het salaris dat jij direct met de planner van een afdeling afspreekt. MedicPlanner is hierbij op geen enkele manier financieel betrokken, en je levert dus ook géén salaris in zoals elders wel het geval is. Het enige dat MedicPlanner doet is: online ZORGVRAAG en ZORGAANBOD bij elkaar brengen.

Met en zonder MedicPlanner

De voordelen op een rijtje

Met MedicPlanner Zonder MedicPlanner
Genereert alle relevante diensten die overeenkomen met jouw wensen in één app. Ja Nee
Geeft een gedetailleerd overzicht per dienst (locatie, route, specialisme, contactpersoon, soft/hardware). Ja Nee
Levert een intuïtief dashboard voor jouw administratie, documenten beheer en fiscale verplichtingen. Ja Nee
Activeert na ieder gewerkte dienst automatisch de facturatie. Ja Nee
Functioneert niet als intercedent, uitzendbureau of payrolling kantoor. Ja Nee
Garandeert volledige regie over jouw diensten en keuzevrijheid voor het ziekenhuis. Ja Nee
Heeft géén invloed op het salaris dat de ZorgProfessional en de ZorgInstelling overeenkomen. Ja Nee
Resulteert in een hoger salaris voor de ZorgProfessional. Ja Nee
Voldoet aan de algemene verordening gegevensbescherming (AVG) en wordt periodiek getest. Ja Nee

Albert Schweitzer Ziekenhuis (ASZ) Pilot

MedicPlanner en het Albert Schweitzer Ziekenhuis (ASZ) in Dordrecht hebben vanaf het moment van ontwikkelen van het platform zeer nauw samengewerkt. Zorgprofessionals werkzaam op de afdeling intensive care (ICU) en spoedeisende hulp (SEH) hebben meegedacht aan, - en geadviseerd over de optimale aanpak van het huidige probleem in de zorg: het vullen van het dienstrooster door interne (vaste werknemers) en externe (ZZP'ers, gedetacheerden en uitzendkrachten) zorgprofessionals. Zowel de planners/hoofd afdelingen en als de zorgprofessionals die de diensten kunnen invullen hebben het systeem uitvoerig getest en geoptimaliseerd. Momenteel loopt er een pilot om de Beta-versie van MedicPlanner verder in de praktijk te testen.

Daarom MedicPlanner

Bij het roosteren kan ik meteen zien waar ik een ‘match’ heb voor de gezochte uren en de benodigde vaardigheden, de app zoekt vraag en aanbod zelf bij elkaar. Ik kan ook direct contact leggen met de potentiële kandidaat, zonder tussenkomst van derden. Dit scheelt veel tijd.

Ton Blok

Ton Blok

Hoofd afdeling SEH, Albert Schweitzer Ziekenhuis (ASZ)